maanantai 9. huhtikuuta 2012

I'm coming home, tell the world I’m coming home

Tänään tultiin kotiin sieltä ylläksellä. Eipä ollu fiilis hirveen kummallinen koska joutu hyvän sään jättään taakseen ja tuleen etelän räntäsateeseen. Hirveintä koko reissussa oli varmaan se et jouduin taas kerran meneen lääkäriin koska tulipahan muhun taas joku ongelma. Mussa on joku virhe! mä oon oikeesti aina kipee ku pääsen johonkin lomalle.... Mut siis naama turpos ihan hirveen näköseks enkä todellakaan tiiä et mistä se johtu koska en oo ees allerkinen millekkään :o Mut muuten loma oli kyll ihan huigee!!! sää oli mitä mahtavin ja olihan siell vähän silmänilookin ;) Vikana päivänä oli kyll tunnelma niin katossa kun päivän laskut meni putkeen ja ilta päätty viellä hyvään ruokaan ja tulipahan baaritiskillä törmättyy JUKKA POIKAANKIN ;) ja kyll on pakko sanoo et on se helvetin ruma jätkä mut hyvä laulaan.
Vähän piti tuhlata aikaa koneessa ku oli taas pikkasen myöhässä, nii kameran kaa pelleilykshän se taas meni. :D






 Söin tarjoilian suosittelemaa ihan yli hyvää hirvee ja tottakai lasi punaviinii ;) Noista muista lisukkeista ei mitään tietoo mut ihan ylihyvää oli. Ja alkupalk söin nokkoskeittoo siitä nyt ei mitään kuvaa tullu otettuu.
Tälläsen pari muuttujaa söin jälkkäriks. Nimi tulee siitä Napapiirin sankarit leffasta koska sen kohtauksiahan on kuvattu just tässä hotellissa missä oltiin! Siinä oli juustokakkuu, jotain hilloketta ja puolukka vaahtoo ja paahdettuu sokerii.


Oon kyll niin oudon näkönen tässä kuvassa en ees tunnista ittekseni. Oli naama turvoksissa ja unohdin ripsarinkin laittaa :D
Viimesenä päivänä söin alkupalaks kermasen porokeiton ja pääruuaks siikaa ja fenkoli salaattii. Olin kyll ton ruuan jäkeen niin täynnä et tuntu et maha räjähtäis.

Tälläsestä säästä sitä sit joutu lähteen, eikä vituttanu yhtään...
 Kahvia ja musiikkia. Kelpaa ;)

Tälläset peilipintaset pilotit lähti sit viell hotellilta mukaan viime sekunneilla. Ja hintaa oli 16.95€

Loppuilta menikin sitten kaverilla höntsätessä :D toivottavasti jaksoitte lukee ees osan teksteistä tuntu et tuli hirveesti kuviikin kun ei osnnu valita. Oliko teiän mielestä liian pitkä postaus?

5 kommenttia:

  1. jee mun ihanat jalat<3<33 ja pystyy kuvaa jotai random miestä :Ddd gsahaha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sori vaan janika mut tota random miestä kuvas äiti ja sulla on erittäin nätit jalat oli pakko blogissa esitellä koska et kerta omassas esittele ;)

      Poista
    2. miks se ei oo erittäin iso-kokosena :(

      Poista
  2. Tosi hieno blogi sulla! Tykkään kun on paljon hyvä laatusia kuvia. Jään seurailee :))

    http://ellannnn.blogspot.com/ < käy kurkkii munki blogi ! ;;)

    VastaaPoista